Mi történt újabban az ásványvizes kupakokkal? Úgy kell letépni...
Néhány hónapja már nem jön le lecsavarás után a kupak, hanem csak letépni lehet, és ezután marad rajta még két éles műanyagdarab...
Miért teszik tönkre azt is, ami eddig jó volt?
Ez egy EU-s szabályozás. És mivel a Fidesz érdekeit nem sérti, csak egy tollvonásba került nekik, viszont az EU-t lejáratja, ezért azonnal be is vezették, hogy a nép szidja az EU-t, és ne higgyen nekik, amikor azt mondják, hogy mégse kellene az állampártnak egy az egyben lenyúlni az EU-tól kapott segélyeket.
Ez ugyanolyan elmebeteg találmány, mint a fekvőrendőrök. Azok se a szabálytalankodókat büntetik elsősorban, hanem a nagyjából szabályosan közlekedő helyi lakosokat. 10-15 km/h-ra kell lassítani teljesen feleslegesen ott, ahol nyugodtan lehetne menni 50-nel, de még így is jókorát bakkan az autó. És még most is készítik őket a barmok, annak ellenére, hogy már feltalálták a középszigetet, ami tényleg csak a kívánt mértékig lassítja az autókat, és nem is törik ki miattuk a tengely.
A fekvőrendőr nem “büntet” senkit, és általában nem oda szokták rakni ahol 50-es korlát van.
15
Dehogynem büntet. Minden szabályosan közlekedőnek le kell lassítani indokolatlan mértékben, és ráadásul egy nagyot még akkor is bakkan az autó.
A mi környékünkön szinte kizárólag 50-es helyeken van.
Én is nagyon gyűlölöm, nehezebb lecsavarni, nem lehet normálisan inni a palackból és letépni is csak úgy lehet, hogy utána vág a kupak és a palack nyakán lévő karika is.
Plusz munka, mert mindig le kell vágnom a kupakról a kiálló éles részeket és egyúttal azt a szerencsétlen karikát is levágom. Mostanában el szoktam rakni a megműtött kupakokat, és a letépettek helyett azt csavarom a palackra.
Ennek tényleg semmi értelme nem volt, szerintem csak azért találták ki, hogy az embereket felidegesítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!