Mi történt újabban az ásványvizes kupakokkal? Úgy kell letépni...
Néhány hónapja már nem jön le lecsavarás után a kupak, hanem csak letépni lehet, és ezután marad rajta még két éles műanyagdarab...
Miért teszik tönkre azt is, ami eddig jó volt?
Mert azt elvileg nem kéne letépni, azért csinálták így, hogy ne hagyd el :D
Amúgy én is utálom, de pont az a lényege, hogy rajta maradjon...
Ha még tovább szeretném használni levágom mert zavaró.
Egyébként fejlődik a technika.
Semmi értelme nincs, hogy "rajta maradjon", ugyanis aki eldobja a kupakot, az mostantól majd palackkal együtt dobja el.
Akinek nem szokása szemetelni, az eddig sem szemetelt.
Viszont így, hogy nem lehet leszedni, inni sem lehet belőle normálisan, plusz jártam úgy elég sokszor, hogy alig tudtam visszacsavarni, mert nem kapta el a menetet.
Ja, nem mellesleg az előállítása több anyagba kerül és nehezebb újrahasznosítani, mert a kupak az más anyagból készül, mnt a palack.
Naponta meg kell kérdezni? :D
Rögzítve lett hogy ne essen le / ne dobálják szét az emberek.
Utóbbi pár hónapban? Már mióta igy megy... Mondjuk a Pepsinél is tényleg csak pár hónapja...
Nekem a visszazárásával van gondom, a rátekerés nem megy,.ezért jól lenyomom a tetejét.
Nagyon unatkozhatott, aki kitalálta.
Ha egyszer valaki eldobja a kupakot, akkor nyilván a dobozát, flakonkát is 😂
Nem tudom mi a “sötétzöld” ezen, én szeretem hogy nem tudom leejteni véletlenül a kupakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!