Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lenyeled a meggy/cseresznyemag...

Lenyeled a meggy/cseresznyemagot miközben eszed?🍒

Figyelt kérdés
jún. 15. 20:04
A kérdező szavazást indított:
Leszoktam
Dehogy
Többször igen, mint nem
Előfordul
53 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Ööö.... Nem..??? Nem akarok ciánmérgezést kapni
jún. 15. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem..Szerintem nem sok olyan ember van aki szándékosan lenyeli..Konkrétan eddig még senkitől nem hallottam,hogy ilyent tenne.
jún. 15. 20:07
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 Én nem szoktam lenyelni, max. 1-2 darabot, de eddig ez az infó nekem kimaradt.:O
jún. 15. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

1-es: ciánmérgezést CSAK AKKOR kaphatnál, ha egyrészt nagy mennyiséget (fél kg fölött) fogyasztasz, de FÖLEG, ha alaposan megrágod, a maghéjon keresztül ugyanis semmiféle cián nem tud bekerülni a szervezetedbe.

Ettöl függetlenük értelmes ember nem eszi a meggymagot, ha meg tévedésböl egy-egy lecsúszik, semmi baja sem lesz töle

jún. 15. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Döbbenet, de tényleg vannak akik lenyelik az ilyen magokat.
jún. 15. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

5

Olyant hallottam,hogy valaki sok szőlőmagot nyelt.Aztán eltömődött az alfele.És az orvosnak kellett kikormolni...

jún. 15. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Soha. Elso korben mindig megnezem, hogy kukacos-e, ahhoz meg ugye szet kell szedni :D

Akkor mar a magot is kiszedem.

jún. 15. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Véletlenül nyeltem már le megymagot, mert annyira puha és lédus volt a megy, hogy lecsúszott, de egyébként nem jutna eszembe lenyelni. Ha sokat lenyelsz még komoly baj is lehet belőle, mivel ugye nem tudja a szervezeted lebontani, hanem kijönne belőle.. (már, hogyha kitud.) Most nyilván arra kell gondolni, hogy szerintem 50-100 darab mag, már okozhat olyan problémát, hogy nem feltétlenül jönne ki. Arra meg szerintem senkinek nincs szüksége, hogy ilyen hülyeség miatt kerüljön műtőaszalra.
jún. 15. 21:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem ezek az infók tényleg kimaradtak és így visszagondolva, volt olyan, hogy valamilyen tevékenység közben be be kaptam 1-1 cseresznyét és mivel nem volt semmi a közelben, amibe rakhattam volna, egyszerűbb volt lenyelni, habár máskor nem szoktam.:D Még jó, hogy nem lett nagyobb baj, mert szerintem volt olyan, hogy legalább 20-30 darabot is, ha nem többet lenyeltem.
jún. 15. 22:14
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Kiköpöm.
jún. 16. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!