Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Le lehet fagyasztani a lencsel...

Le lehet fagyasztani a lencselevest?

Figyelt kérdés
Fogyasztható állagú lesz felolvasztás után? tejfölös habarás van benne, tészta nincs
2010. okt. 30. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hallottam már olyanról, aki többek között ezt is és más leveseket is (pl. bableves) lefagyaszt. Személy szerint nem próbáltam, de szerintem mélyhűtve nem lehet baja a tejfölös habarásnak sem.
2010. okt. 30. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tettél bele tejfölt, akkor én a helyedben lefagyasztanám. Én görög lencselevest szoktam készíteni, amibe viszont nem is kell tejfel.
2010. okt. 30. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi gyakran lefagyasztjuk, semmi baja nem lesz
2010. okt. 30. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajna már benne van a tejföl, de asszem megpróbáljuk így is, mert elég sok lett és jól fog jönni pár hét múlva - ha nekem nem is, férjemnek biztos, míg várja, hogy hazahozhasson minket elsőszülöttünkkel a kórházból ;-)
2010. okt. 30. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor is lefagyaszthatod,ha van benne tészta is. Én minden levest lefagyasztok,igaz,és a mikróban melegítem ki. Soha semmi baja nincs.
2010. okt. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!