Mit szóltok Szoboszlai saját Domi nevű ételcsomagjához?
Figyelt kérdés
Mától lehet a McDonald's-ban kapni.jún. 1. 19:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem kiábrándító.
Ritkán eszem a McDonald's-ban, mert nincs közel egy sem, de igazából beletenni 1 közepes menüt, meg egy Shaket + egy szószt.. hát nem tudom, én valami egészen másra számítottam. Ilyen mikor a szart újracsomagolják és eladják megint.
Mármint most nem arra gondolok, hogy a benne lévő hamburger lenne rossz, mert az egy egészen finom burger, de lényegében semmit sem csináltak csak megkapod azt amit eddig is megtudtál venni..
3/7 anonim válasza:
Azthittem legalább valami új Burger lesz de ez így elég nagy csalódás
4/7 anonim válasza:
azt, hogy inkább focizzon mint marketingezzen... a telekom reklámja is hulladék, a hamburgerje meg kb 2 kb kakát sem ér... ami megy neki a hajzselé, meg tetkó reklám fogfehérítéssel. abban profi.
6/7 anonim válasza:
Kevés a fizetése. Még több kellene, és meg is fogja kapni. (na nem éntőlem az biztos)
7/7 anonim válasza:
Annyi köze van csak hozzá, hogy bevállalta a promotálását. Nem az ő kajája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!