Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek 7 szendvics nem...

Szerintetek 7 szendvics nem sok egy gimisnek reggel 7től delután 3-ig?

Figyelt kérdés

A fiam mindig annyi szendvicset kér, ahány órája van a suliban. Nem túlsúlyos, de nem is nádszálvékony, csak nem szeretném, hogy hízzon.

Én régebben 2-3 szendviccsel jártam a suliba és elég volt, nyilván lány voltam.

2024. máj. 23. 11:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de gimis koromban öt kiflit simán megettem (az iskolai büfében isteni kiflik voltak), plusz be voltam fizetve menzára ebédre, mert olyan jó buli az osztálytársakkal kajálni, aztán hazamentem és megettem nagymamám ebédjét is, plusz este vacsora. És képtelen voltam elérni az 50 kilót, hogy ne legyek olyan gebe. Én az iskolába jártam délutánonként külön sportra, de utána volt, hogy olyan éhes voltam, hogy akkor is kellett ennem valamit.
2024. máj. 23. 13:25
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, hogy mekkora az a gimis és fizikailag mennyire aktív.
2024. máj. 23. 13:35
 13/28 A kérdező kommentje:

10-es

"Egyébként én max hármat engedélyeznék."

Mégis, hogy akadályozzam meg? Lakatoljam le a hűtőt? Vegyem el a pénzét?

2024. máj. 23. 13:36
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Én inkább arra fektetném a hangsúlyt hogy amit visz az változatos legyen. Napi eves 80 szazaleka szendvica az azert nem tul egeszseges. Mar az is sokat aegit ha dobozolaz melle zoldseget. Neha lehet tortilla hussal, meg olcaobb is mint a sonka meg a szalami stb stb
2024. máj. 23. 14:14
 15/28 sa Dale Cooper válasza:
94%

Emlékszem tisztán a kamaszkoromra.

Anyám szokta (félig-meddig) viccesen mondani, fiam, téged inkább csak ruháználak, sem mint etesselek, de azt is csak mogyorófa vesszővel.

Hét szendvics? Egy ültő helyemben, jó étvággyal, két étkezés között. Nem volt az a mennyiség, amit ne ettem volna meg. Mindig annyit ettem, amennyi volt, mindig, mindent. Zöldség, gyümölcs, hal, vad, háziállat, tengeri herkentyű, mindegy. 179 cm voltam akkor és 74 kg +- fél kg. Házi, egész szilvás szilvásgombócból 57 db volt a rekord 4 óra leforgása alatt. Nem versenyben, csak mert finom volt és jólesett. Kis vacsora is volt aznap és normál reggeli. Ebédre leves, második és + a szilvásgombóc. Igen 57 db, az egy vájlingnyi mennyiség. 5 "paraszt" hamburger, vagy egy malomkerék pizza sem volt ellenfél, csak ne legyek éhes, míg hazaérek.

Mesélhetnék órákat, mennyi eset volt, amikor egy kifőzde, vagy étterem, gyorskajálda, halsütő tulaja kihozta a grátisz sört, vagy desszertet, mert kíváncsi volt, lemegy-e még az is, olyan felkiáltással, hogy ecsém, évtizedek óta nyomom az ipart, de ekkora fehérembert ennyit enni, ilyen jó étvággyal még sose láttam.

Mondjuk akkor egy vasember sportoló csak jelenthetett volna, mert gyalog és biciklivel közlekedtünk, úsztunk, fociztunk, dolgoztunk a családi háztájiban. Minden otthoni kisebb és nagyobb munkában részt vettünk. A testnevelésórát kikapcsolódásnak, szórakozásnak éltük meg, meg sem kottyant a normál tanrendi anyag. Ja, és a versenysportom a sakk volt, amit évekig, sikerrel műveltem. A helyi foci a legutolsó területi/járási osztályban csak bohóckodás volt, de élveztük azt is.

A gyümölcsöt nem a piacon vettük, hanem felmásztam érte a fára és kilószám ettem, amíg volt.

A foci nem úgy nézett ki, hogy csillivilli felszerelésben kimentünk a Decathlon pályára, hanem először le kellett kaszálni a réten a pályának valót - igen, kézi, hagyományos kaszával - hogy legyen hol gurítani a bőrlabdát, ha szóltunk olyannak is, akinek volt bőrlabdája...

A 7 szendvics egy fizikálisan aktív kamaszfiúnak abszolút nem sok, főleg, ha nem hízik nagyobb időtávban sem.

2024. máj. 23. 16:44
 16/28 Noren1989 ***** válasza:
6%
Megvendégeli a haverokat, ennyi, Anyus...
2024. máj. 23. 17:08
 17/28 anonim ***** válasza:
12%
Lehet elveszik tőle a menő cshávók. Először a szendvicset veszik el, később pénzt kell vinnie.
2024. máj. 23. 17:13
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem hízik, akkor nem sok. Tényleg érdekes, hogy emellett reggelizik-e. És nyugodtan rászoktathatod, hogy ő csinálja meg magának. Vacsorára viszont akkor főtt ételt kéne ennie zöldséggel.
2024. máj. 23. 18:10
 19/28 anonim ***** válasza:
82%

"Biztos, hogy nem szegény osztálytársnak viszi, a város legjobb és elitebb gimijebe jár"

és? ott nem lehet csóró, de jól tanuló gyerek? :-/

2024. máj. 23. 18:15
 20/28 anonim ***** válasza:
89%

Nem sok ha azt nézzük hogy reggelizik is meg ebédeli is úgymond mert reggel megeszik hármat meg mondjuk dél felé másik 3-4 et.

Bár ha reggel otthon eszik az más.

Mert egyszerre megenni mondjuk délbe 7et az sok lenne nekem pl.

2024. máj. 23. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!