Fehér csokis kenyérre kenhető krémet hol lehet kapni? És kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 16:10
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de a legolcsóbb ha veszel egy tábla fehércsokit és felolvasztod krémes állagúra
2/10 anonim válasza:
Milyen az a fehér csokis kenyér?
3/10 anonim válasza:
Milkából van fehér csoki. Felmelegítve ki tudod nyomni a zacskójából mint a májkrémet a kenyérre, nem is kell rá erős pista.
4/10 anonim válasza:
Fehércsokis kenyérre keémet?
Mehet rá akár májkrém is de mi értelme.
Max kensz még rá Nutellát.
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj a vessző ki maradt.
Fehér csokis, kenyérre kenhető krém. Szóval nem a kenyér fehér csokis, hanem a krém😂 olyan mint a nutella, állagra csak fehér. Szoktak lenni ilyen kevert ízek, amibe van sima mogyorókrém meg az a fehér rész, na olyanból kéne ami csak fehér.
2024. máj. 23. 13:40
6/10 anonim válasza:
7/10 lencsefőzelék válasza:
A Lidl-ben szokott lenni néha valamilyen tejes krém, de csak időszakos áru, nem állandó. Viszont találtam egyet itt:
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen🥰ilyenekre gondoltam, eddig egyik boltba se volt ahova járok.
2024. máj. 24. 11:58
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
#6 Köszi a linket. Én is cukros vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!