Szeretitek a savanyú káposztát?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 10:08
11/17 A kérdező kommentje:
Énis szeretem :)
ma vettem is a piacon :)
kell a C vitamin :)
2010. okt. 29. 12:01
12/17 anonim válasza:
holnap pont rakott káposzta lesz az ebéd, már itt van a hűtőben a fél kiló savanyú káposzta :=)
Imádjuk! Rakva, töltve, lucskos képosztának, nyersen... bárhogyan.
13/17 anonim válasza:
Valaki elárulná, hogy miért lett lepontozva az, aki nem szereti? A kérdés eldöntendő volt, igen vagy nem. A nem is ugyanolyan hasznos válasz volt, ugyanis vannak, akik nem szeretik. Ők attól még ugyanolyan emberek, mint akik nem szeretik, és ugyanolyan értelmes válaszokat adnak. Szerintem.
14/17 anonim válasza:
A savanyú káposzta a világ csodája! Minden összetevője maga az egészség. Tele van vitaminnal, antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, nyers rostokkal. És mindezt még akkor találták ki így, mikor még azt sem tudták az emberek, hogy mik azok, amiket most felsoroltam.
15/17 anonim válasza:
Kedvenc savanyúságaim egyike :) A legjobb paprikába töltve.. De a lilakáposzta is jó paprikában (végülis az is savanyú..:))
Meg a kovászos ubi :D
16/17 doboszoli válasza:
Nyersen C vitamin tartalma veri a citromét.
Próbáld ki:
-sztrapacskára hasonlóan készül mint a dinsztelt káposzta
-hideg téli estéken héjában sült krumplival. Ha tudsz szert tenni pirított, sajtolt "házi" napraforgóolajra, némi lilahagyma hozzáadásával,+ olaj méltó kísérője az olajos krumplinak. Ha nincs ilyen, akkor olívaolajjal majdnem olyan.
17/17 A kérdező kommentje:
doboszoli
köszi a tippet :)
2010. nov. 2. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!