Ki, hogyan szereti a kávét?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 19:27
1/12 anonim válasza:
Én tejbe, cukorral, de abszolút nem kávézom.
2/12 anonim válasza:
Méz, tej, kávé, tejhab, tejszínhab, fahéj. :)
3/12 anonim válasza:
A sima hagyományos kávét tejjel, mézzel szeretem legjobban:)
Sokféle van, amit nagyon szeretek még, de alap KVnak így iszom:)
4/12 anonim válasza:
A főzött kávét azt tejjel, tejszínhabbal,kakaóval megszórva,mézzel ízesítve.Az instantot vagy simán víz+kávé+tej,vagy még édesítőszert teszek bele.(:
5/12 anonim válasza:
Instant kávét iszom. Deci vízbe 2 kanál kávé, ugyanennyi cukor és deci tej. :) Hosszú bögre, és ebből 1 nap 3 adag.
6/12 anonim válasza:
Nagyon sok cukorral, szinte már elsziruposodik, és tejszínnel szoktam inni, ha nincs pénzem energiaitalra, mert alapjáraton nem szeretem a kávét.
7/12 anonim válasza:
1/2 dl vízbe 2 kanál Nescafé, 2 kanál cukor, és 1/2 dl tej.
Reggel kettő pohárral iszom, este meló után még egyet.
8/12 anonim válasza:
Erős, zamatos, főzött presszókávé nagy bögrében: 1 rész forró kávé + 2 rész szobahőmérsékletű tej, cukor nélkül
9/12 anonim válasza:
Cukrot soha(sem edesito, sem mez...).
Ket deci kave, egy deci tej(1,5%-os) ha meleg a kave.
Ha mar kihult, akkor hidegen, tej nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!