Adott egy bontatlan üveg napraforgó étolaj a konyhapultomon, műanyag palackban. Nagyjából 2-3 hónapja van ott. Amikor először kifolyt valami a környékén, gondoltam csak melléönthettem a kávém egy részét reggel, félálomban. Aztán a második, vagy a harmadik eset után nem gondoltam így. A palack sértetlen, és teljes mértékben bizonyos, hogy nem szivárog belőle a tartalma. Ezt mi okozhatja??
Tegyél alá vagy körbe rá papírtörlőt. Ott fog szivárogni ahol nyers lesz
máj. 4. 23:05
3/11 A kérdező kommentje:
Persze, lol. Azért tettem fel a
A kérdést, hátha tud valaki értelmes magyarázatot adni erre a jelenségre.
máj. 4. 23:53
4/11 anonim válasza:
Tedd a polcra azt az étolajat. Egy konyhapulton teljesen feleslegesen van ott, ha sose használod, bontatlan. Ha rendet raksz a konyhapulton, kevesebb dolog fog kiömleni. Ez nem egy "jelenség", hanem a rendetlenség okozta kilötykölődés.
máj. 5. 01:13
5/11 anonim válasza:
Magatól nem folyik annyit nem tágul az olaj.
Lehet véletlenül késsel még lett sértve az üveg.
Nyomd meg ha rajta a kupak hol ereszt.
máj. 5. 08:18
6/11 anonim válasza:
LEhet, hogy napon áll, felmelegszik, ezért kicsi ki tud folyni a kupaknál
máj. 5. 09:16
7/11 A kérdező kommentje:
De pont ez a lényeg, hogy hiába nyomkodom, szemlátomást sehol nem ereszt, és nem is hiányzik belőle. Mondjuk a takarítás nem rossz ötlet, elég gyakran szoktam, és a a szóban forgó étolaj környékén nincs más olyan dolog, ami kifolyhatna. Legfeljebb a kávéfőzőre tudok még gyanakodni, de azon sem tapasztalok használat közben rendellenességet.
máj. 5. 09:55
8/11 anonim válasza:
Tedd le a piát... mondjuk.
máj. 5. 16:38
9/11 anonim válasza:
És ami kifolyt, az milyen színű és állagú? Milyen mennyiség?
máj. 6. 01:36
10/11 anonim válasza:
9
"...Amikor először kifolyt valami a környékén, gondoltam csak melléönthettem a kávém egy részét reggel, félálomban. Aztán a második, vagy a harmadik eset után nem gondoltam így. "
A kérdező a reggeli kiöntött kávénak gondolta, tehát barna. Azóta hasonlókat lát minden reggel. Tehát az éjszakai hányás landol a szerencsétlen bontatlan étolaj környékén, és valószínűleg a színe és állaga függ az előző nap megivott sör-bor-pálinka-stb.-től, és a megevett ételtől (már, ha telik a kérdezőnek ennivalóra a pia mellett). Miután olyan mértékben részeg minden éjjel, hogy reggel nem emlékszik rá, mit csinált, ezért próbálja a GYK-n, az arra vevő egyének segítségével misztikus tulajdonságokkal felruházni a a szerencsétlen étolajos flakont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!