Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek Már nemtok mit...

Mit egyek Már nemtok mit vacsizni!?

Figyelt kérdés
Vega vagyok ezért nemeszek húst és nemtom mitegyek vacsira mert ez a sok xar amit adnak ezek a vajaskenyér felvágott meg papriak paradicsom meg mindenféle trutyik sajtal ez nekem ehetetlen! Nem azért mert anynira finnyás vok hanem mert meguntam születésemtöl ekzdve amikor csak lehet ez a kaja és már a füülemen jön ki! Egyszerűen meguntam a szüelim meg tökmérgesekmár h semmit sem eszek meg és énsem tom már h mit igyek és egyek mert bármiröl kijelentem h ezt a kaját szeretem vagy valami akk addig tömnek vele míg megnem utálom!! És csomómidnennel ígyjártam már a főttkaját szeretem de mivel anyám éjjelnapal dolgozik az nekem luxus és msotis a szüelim vacsiznak én meg itt éhezek mert már annyira unoma zt a kaját h nembírom megenni :(:(:(:(:(:( mit egyek? Egyeltalán mit csináljak h felfogják h vegavagyok mert ebbölis gondok vannak (sorry a helyesírási hibákért és h regényt írtam kérdés hejett)
2010. okt. 27. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Írj eg ylistát anyukádnak azokból a főtt ételekből, amit szívesen eszel Add a kezébe! Kedvesen. Kérd meg hogy tanítson meg hétvégén valamelyiket főzni. Nme jut eszébe amit megennél.

Írj levest főzeléket feltétet tésztát deszertet is, salátát, kkencét, mindből többet.

2010. okt. 27. 21:51
 12/21 anonim válasza:
28%

Keress egy vegát,

S edd meg a sz.arát!

És még rímel is.

2010. okt. 27. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Pár egyszerű kaját te is elkészithetsz magadnak.

Bundi kenyér, rántota, omlett, piritos, tejbegríz, babkrém, zabkása, salik, vagy csak vacsira felbontasz 1 ananász konzervet...

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 27. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Újabb analfabéta 13 éves vega. Éljen, szóljanak a fanfárok.

Örülj, hogy anyád egyáltalán főz rád, nekem még ezt sem tette meg. Hidd el, összesz@rtam volna magam örömömben, ha egy tejbegrízt vagy pacalpörköltet is csinál...

Menj s vacsorázz és ne nyafogj!

2010. okt. 27. 22:13
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi hány éves vagy amúgy?

Egyébként,h reagáljak is... Szerintem amíg a szüleiddel laksz ,ne várd el,h a különleges igényeidre oda figyeljenek. Én sem szívesen eszem húst,de nem akadok ki,h anyukám nem veszi ezt figyelembe,mert az elég luxus lenne,ha az én számíze szerint főzne az egész családra.

A megoldás,h próbáld meg kiválogatni az ebédből/vacsorából ami neked kell belőle...Vagy főzz tényleg magadnak,menj el dolgozni és ebédelj vega étterembe,

mást nem nagyon tudok tanácsolni

2010. okt. 27. 22:36
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Szójás káposztát
2010. okt. 28. 10:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél vega, és akkor azt eszel, amit akarsz.

Hány éves vagy 14? Fejlődő szervezet, annak még kell a hús (pl szárnyasok) úgyhogy csak táplálkozz normálisan.

2010. okt. 28. 11:31
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Mi is így voltunk, aztán elkezdtük a lányommal: 3 hétre előre összeállítottuk a menüt, és kiettük a hűtőre a listát. Így előre tudtam készülni, bevásárolni, é s nem kellett gondolkodni, hamarabb, olcsóbban megfőztem.

anyukád nem tud követni téged.Nme éheztetne, csak le van maradva.

Így írjátok: hétfő: leves, tészta

Kedd: főzelék

Szerda: büféételek

Csütörtök: Raguk, rakottasok

Péntek: Hal, gomba

Szombat: tészta vagy meglepetés

Vasárnap: rendes menü

És így keresztbe töltsétek ki, tehát pl. 3 kedd:

kelkáposzta-főzelék / sárgaborsó főzelék / zöldbabfőzelék

Szerda: cézár-saláta+turmix/ hamburger colával / waffel+puding

így mindig változatos, héten belül is, meg ismétlődésre is. Sokkal olcsóbb, mint a nyers kaja.

És ha pl. ki van írva a káposzta, akkor te már kockára vágod,,é spuhára főzöd, mire anya hazaér, csak a rántást teszi rá. Vagy ha borsó van: hétfőn nem felejtjük előre beáztatni.

Te meg a húst egyszerűen kihagyod, s helyette vesztek pár 100 ft-os babkonzervet, sajtot, túrót, s abból eszegetsz mellé, hoyg fehérje is legyen, vagy megfőzöl eg ykis csésze barna riszt magadnak, csak úgy vízben, abban is sok a fehérje meg a vitamin. Amit most csinálsz, (száraz kenyéren s vizen) az éhezés. Minőségi éhezés. attól vagy agresszív, máris hiányzik szerintem a b vitamin és a vas.

Gyorsan egyél meg 3-4 tojássárgáját sóval kikavarva, vagy akár cukorral- ez férjen be avegaságba gyógyszerként, ez helyrehoz kicsit. S nagyon ügyelj, ha nem eszel húst, akkor sok babot, lencsét, túrót, sárgaborsót, barnariszt, fekete kenyeret egyél. Mert ezen tényleg nemlehet élni, amit te szel.

Anyáékkal tárgyelni kell, nem bejelenteni dolgokat. Leülni, nyugodtan mindent elmondani, mindent meghallgatni, keresni a közös megoldásokat. S abból a legjobbat együtt alkalmazni.

Na, kezd a tojással, az s.o.s.A szöveged alapján te teljesen ki vagy.

2. a zöldségleves, élő zöldségből. Azt te is meg tudod csinálni, ha elmúltál 10.

2010. okt. 28. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ezek egyszerűek, akár te is kipróbálhatod:

[link]

2010. okt. 28. 13:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
spenót tükörtojással, 15 perc, 500 ft/ 4 FŐ. eNNYI A KENYERS VACSI IS VAN.
2010. okt. 28. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!