Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek Már nemtok mit...

Mit egyek Már nemtok mit vacsizni!?

Figyelt kérdés
Vega vagyok ezért nemeszek húst és nemtom mitegyek vacsira mert ez a sok xar amit adnak ezek a vajaskenyér felvágott meg papriak paradicsom meg mindenféle trutyik sajtal ez nekem ehetetlen! Nem azért mert anynira finnyás vok hanem mert meguntam születésemtöl ekzdve amikor csak lehet ez a kaja és már a füülemen jön ki! Egyszerűen meguntam a szüelim meg tökmérgesekmár h semmit sem eszek meg és énsem tom már h mit igyek és egyek mert bármiröl kijelentem h ezt a kaját szeretem vagy valami akk addig tömnek vele míg megnem utálom!! És csomómidnennel ígyjártam már a főttkaját szeretem de mivel anyám éjjelnapal dolgozik az nekem luxus és msotis a szüelim vacsiznak én meg itt éhezek mert már annyira unoma zt a kaját h nembírom megenni :(:(:(:(:(:( mit egyek? Egyeltalán mit csináljak h felfogják h vegavagyok mert ebbölis gondok vannak (sorry a helyesírási hibákért és h regényt írtam kérdés hejett)
2010. okt. 27. 21:10
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
59%

Én soha nem értettem, azt ha valaki vega.

Minek?

Sajnálod megenni a kis bocikat?

Ne félj, ha a kis boci, nagyobb lenne nálad, akkor ha lenne, választási lehetősége, a boci nem habozna, azon, hogy megegyen téged.

Szerinted az oroszlán, mért nem vegetáriánus?

Szerintem egyél normálisan, nem azt mondom, egyél, ilyen férgeket meg ilyenek, de halat, meg csirkemellet, szerintem simán ehető, még vegaként is.

Amúgy én sem rajongok, a nagy zsírós húsokért, nem kell ezt sem túlzásba vinni.

2010. okt. 27. 21:17
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Egyél húst.

Hisztis hülyegyerek.

2010. okt. 27. 21:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagy vega? Tojást, halat eszel? Akkor: főtt vagy lágytojás, rántotta natur, hagymásan, gombásan, krumplival, cukkinivel, halkonzerv - kb. ezerféléből válogathatsz, vagy natur grillezett/sült hal, melegszendvics: gombakrémmel, tormakrémmel, sajttal, szendvics: tojáskrémmel, tormakrémmel, padlizsánkrémmel, hagymalekvárral, sült paprikát rizzsel... most ennyi jutott eszembe, remélem találsz közte a fogadra valót :=)
2010. okt. 27. 21:20
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Semmit.
2010. okt. 27. 21:24
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, de csak a 3. sorig jutottam, ott belefáradtam a helyesírásod és mondattagolásod hiányába.

A közepébe beleolvastam: ha nem eszed meg, amit anyukád eléd rak, tanulj meg magadnak főzni. Ő is emberből van, mint írtad, éjjel-nappal dolgozik, és akkor még elvárod, hogy a te különleges igényeidet is kiszolgálja? Van pl. mindmegette.hu, meg hasonló oldalak.

Szerintem ha azt írtad volna, hogy vegetáriánus vagyok, kímélni akarom anyukámat a főzéssel, milyen ételeket ajánlanátok, kedvesebbek lennének az emberek. Így viszont csak egy önző, nyafogós tinit látok.

2010. okt. 27. 21:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Gyümölcssaláta, sima saláta (lehet öntetes), tejberizs, tejbegríz, grízestészta, lekvároskenyér, sajtostejfölöstészta, spagetti szószos tészta, rizs bármivel (készen vett szósz, konzervborsó, konzervkukorica, répa, stb), pizza !!! (tésztát kell venni plusz feltétnek vmi vega, és kb 20-30 perc a sütőben) ezeket te is el tudod készíteni mert könnyű, és gyors.

Én anno kistini koromban, mikor szülők nem értek rá főzni, s elsőnek értem haza a suliból, zacskóstésztát vagy pizzát csináltam.

2010. okt. 27. 21:31
 7/21 anonim válasza:
100%
egyé krumpit!!!
2010. okt. 27. 21:34
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

1 tanulj meg magyarul!

2 ha nem akarod azt enni, amit eléd raknak, akkor keresd meg a kosztpénzt magadra és emeld fel a lusta s.egged és csináld meg a kaját magadnak!

3 a mai fiatalok mind ilyen tohonyák és finnyásak? 10 év múlva meg jön a hülye vega étrendjével és kérdezgeti, hogy miért van csontritkulása és miért nem esik teherbe....

2010. okt. 27. 21:44
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

Főtt, meleg ételt kell enni! Törvebab, borsőfőzelék, tojáspörkölt, ha azt eszel, és zöldségleves! Friss zöldségből! Ha kivagy, akkor neked ez kell, megpárolni hagymát, répát, petrezselymet, zellert, aztán felönteni, főzni bele karfiolt, fokhagymát, kelbimbót, karalábét! Ettől erőre kapsz.

A száraz szrokon nem lehet élni!

A hús csak 10% a kajában, a többit edd. Eszel a menzán? Egyél ott! a húst kihagyod. Nem lehet szárazon élni.

Te is főzhetsz. Nem port, nem mirelitet, nem fehértésztát csak.

Anyád éjjel nappal dolgozik - d etalán apád ráérne, főzne neked, ha kéred?

Most süss meg két krumplit hajában, edd sóval, vajjal, olajjal, teával.

Holnap főzz borsólevest, 15 perc, nem nehéz.

Holnapután sützs palacsintát. 30 perc a családnak.És mellé a maradék leves.

szombaton főzül rakott karfiolt, nem egy nagy kunszt az sem. meg tudod csinálni te is. Vagy karfiol vajas morzsával.

És másnaponta levest, friss alapanyagból. Ha menza, menza.

2010. okt. 27. 21:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Tejbegríz?

tOjást eszel? Rántotta hagymával?

2010. okt. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!