Hogy kenjem ki a bonbon formát, hogy a csoki ne másszon le az aljára?
Figyelt kérdés
Csináltam ma karamellás bonbont. Eszetlenül finom lett,majdnem mint egy tofifee,de az oldalán nincs csoki,mert a frigóban lefolyt az aljára :( A csokit temperáltam úgy,ahogy kell. Lehet,hogy azért,mert boci csoki és sima tortabevonó keverékéből van?2010. okt. 27. 17:04
1/4 anonim válasza:
Szia szerintem előbb dermeszd ki a formát mikor bele öntöda csokit és csak utána ted bele a karamellt.
2/4 A kérdező kommentje:
minden lépés után dermesztettem 20 percig a frigóban.
2010. okt. 27. 17:20
3/4 anonim válasza:
A formát töltsd tele a bevonóval és tedd a hűtőbe. Ha a külseje már eléggé lehült, öntsd ki belőle a közepén lévő felesleges csokit.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,megpróbálom holnap!
2010. okt. 27. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!