Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kenjem ki a bonbon...

Hogy kenjem ki a bonbon formát, hogy a csoki ne másszon le az aljára?

Figyelt kérdés
Csináltam ma karamellás bonbont. Eszetlenül finom lett,majdnem mint egy tofifee,de az oldalán nincs csoki,mert a frigóban lefolyt az aljára :( A csokit temperáltam úgy,ahogy kell. Lehet,hogy azért,mert boci csoki és sima tortabevonó keverékéből van?
2010. okt. 27. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia szerintem előbb dermeszd ki a formát mikor bele öntöda csokit és csak utána ted bele a karamellt.
2010. okt. 27. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
minden lépés után dermesztettem 20 percig a frigóban.
2010. okt. 27. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A formát töltsd tele a bevonóval és tedd a hűtőbe. Ha a külseje már eléggé lehült, öntsd ki belőle a közepén lévő felesleges csokit.
2010. okt. 27. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,megpróbálom holnap!
2010. okt. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!