Ha nyáron nagyon ki vagy éhezve fagyira de csak egyetlen gombócot választhatsz, mi az?
Citrom vagy valamilyen joghurtos-gyümölcsös.
50/F
Nem vagy egyedül, habár én már csak a 10 forintos gombócra emlékszem.
Egyszer találtam egy ötvenest, a tesómmal két-két gombócot ettünk, és még kaptunk is vissza :)
Múlt héten matekoztam ki a gyereknek, hogy a legközelebbi fagyizó árai mellett (550 egy gombóc), ha ma ennénk két-két gombócot, abba az időbe visszamenve vehetnénk 220 gombócot.
A klasszikusabbak közül a citrom a kedvencem (bár a puncsot is imádom), a különlegesebbek közül a tiramisú a legjobb szerintem.
23/N
Érdekes, hogy 30 szavazatnál még egyértelműen a pisztácia volt az első helyen, de 54-nél már egyértelműen a citrom.
Kérdés még, hogy vajon a csonthéjasok közül miért messze a legnépszerűbb a pisztácia? Miért nem a dió, vagy a mogyoró? 🤔
28:
Majdnem betettem a listába a mákot, mert nekem is nagy kedvencem, de aztán tulzottan réspiacnak ítéltem.
Fahajas is jó bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!