Minek kell Budapestre még egy üres pláza? Honnan szereznek vásárlókat?
Figyelt kérdés
Átadják hamarosan a Corvin Plázát. Máshol is a boltok fele bezárt, vagy üres. Mi ebben az üzlet?
2010. okt. 26. 21:30
11/13 anonim válasza:
itt lakom én is az allee-hoz közel, a skála nekem is egy életérzés volt. de sajnos minden elmúlik egyszer.
amúgy semmi bajom az allee-val, áttekinthető, könnyű benne közlekedni, a design is tetszik.
számomra a westend testesíti meg a borzalmas plázát: sok a suttyó, mindig az a büdös hipószag a vízesés miatt, kész labirintus, folyton eltévedek, minden boltban ugyanaz a kínai fos ruha. szóval nem szívesen járok oda.
persze pont fölösleges még 1 pláza Bp-nek, de biztos vagyok benne hogy tele lesz. ha mással nem, akkor lézengő cigányokkal, akik miatt az embereknek nem lesz kedvük odamenni.
12/13 anonim válasza:
Emberi léptékű és belül nagyon jól néz ki: ez a Duna Pláza. Tágas terek, kávázók, kisebb-nagyobb éttermek, le is lehet ülni "csak úgy", de a ruhaboltokban ott se nagyon van vevő. Kivétel az Invázió, de az az olcsóbb kategória. Kár, hogy az élelmiszerbolt hónapok óta zárva van, majd novemberben nyitnak. A Westend kész rémálom, ne legyen igazam, de ha ott tűz ütne ki, egymást taposnák halálra az emberek. Szűk, levegőtlen "utcák", tömeg ugyan van, de nem a boltokban.
13/13 anonim válasza:
Az Örsön az Árkád is nagyon jó, hangulatos hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!