Mindegyik automata kávéfőző olyan langyos kávét főz?
Nekem még nincs, de szeretnék venni egyet. Viszont az tart vissza, hogy már ismerősök és rokonoknàl kóstoltam automata gépből származó kávét, de egy sem volt kellően meleg, a forrót nem is említhetem... Pedig én a forró kávét szeretem
Ráadásul cukrot és tej/tejszínt sem teszek bele, ha cukroznám, még az is hűtené....
Tudom senki nem ismerheti az összesféle márkájú kávégépet, ezért pontosabban az a kérdésem, hogy :
Neked milyen fajta van, és az tud-e igazán forró (nyelvleégetős) kávét főzni?
A melegített csészéről...:
Az egyik unokatesómmal gyakorlatilag "otthon vagyunk egymásnál", nála rendszeresen csinálom, hogy a fűtőtesten melegítem elő a csészét, vagy ha sietünk, akkor mikroban vízzel, ahogy valaki fentebb javasolta is.
Ezt már ugyan nem írtam le a kifejtésben, mert gondoltam teljesen hülyének néztek majd. Mindenesetre most mondom, hogy ezt én sokszor alkalmazom, és akkor is langyinak érzem a kávét!!!!
Az még hogy rendszeresen előmelegítek meg vitézek a mikroban... Hát....
Pont azért szeretnék automata darálós kávéfőzőt, hogy ne legyen az a sok előkészület, hanem gombnyomásra jöjjön a forró nedű..
De az eddigi tapasztalatok ezmiatt a langyossàg miatt nem győztek meg.
Illetve pont azért tettem fel a kérdést, hogy létezik-e forrót főző, vagy állítható hőfokú....
Amúgy a csésze, tányér, stb előmelegítés szerintem sem ördögtől való, de inkább éttermekbe, vendéglátóipari egységekbe való, ahol inkább az a cél, hogy addig ne hűljönbki a cucc, míg a vendégek elé kerül.... Otthon azért ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!