11/17 A kérdező kommentje:
Jol van okoskak,megneztem a linkelt receptet, akkor milyen extra izt adnak a turorudihoz? zsemlemorzsat vagy tejfolt? Esetleg tojast vagy sot?
Vagy mi az a specko iz, amitol az eleve turobol allo desszert “turogomboc” izesitesu lesz?
2024. márc. 15. 06:27
12/17 anonim válasza:
Nyilván maga a gombóc, nem csak a benne lévő túró ízvilágát kell megteremteni ilyenkor.
13/17 anonim válasza:
Nem néztem még meg, de szerintem tojást nem adnak hozzá (szalmonella, ugye). Gondolom, tejfölt és búzadarát tesznek hozzá - búzadara nélkül túrókrémes rudi lenne, nem túrógombóc ízesítésű.
14/17 anonim válasza:
#10: Egyes receptek tartalmaznak vaníliát, így vaníliás túrógombócot is lehet készíteni.
15/17 anonim válasza:
Nem sok értelme volt de azért elfogy.
16/17 anonim válasza:
Mindig kell valami új ízesítés, most ezt találták ki. Nekem ízlik, ha nem is lett a kedvenc Túró Rudim.
17/17 anonim válasza:
Hogy mégegy bőrt lehúzzanak a túró rudiról, és mégis elmondhassák hogy “na, idén is piacra dobtunk valamit”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!