Na, ennek mi értelme van így?
Figyelt kérdés
Cukormentes gombóc fagyit cukros (édes) tölcsérbe kérni.
Most hallottam.
2023. júl. 21. 10:20
1/12 anonim válasza:
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
2/12 anonim válasza:
Lehet, csak mérsékelni akarja a cukorfogyasztását, nem totál kizárni azt az étrendjéből. Nem látok ezzel problémát. Étkezésnél pont számítanak a grammok.
3/12 Kései Sirató válasza:
Lehet, hogy nem akar túl sok cukrot bevinni, de valamennyit azért igen. Akár cukorbeteg is lehet. Apósom is így zsonglőrködik a cukorbevitellel, ő is cukros.
5/12 anonim válasza:
Mi közöd hozzá, de őszintén? :D
7/12 anonim válasza:
Mindenki azt eszik, amit szeretne, amihez kedve, étvágya van. Ha ezt szeretné fogyasztani legyen egészségére. Elvégre nem romlott ételt, vagy egymáshoz totál nem illő ételt eszik, nem ételnek nem minősülő dolgot, akar ételnek tekinteni.
Lehet meg akarta kóstolni ezt a formát.
Lehet hogy cukor bevitelt akarta csökkenteni, de nem teljes mértékben melózni.
Lehet neki ez ízlik.
8/12 anonim válasza:
Ő dolga!!!!
Amúgy én is szoktam ilyet. Pl a fagyi íz ami megtetszik csak cukormentesben van.
En egyebkent azert szoktam mert a fagxit megeszem, a tolcser az ocsémé
9/12 anonim válasza:
Nem tudom,de én rákkeltő cukormentesbe nem mennék bele..
10/12 anonim válasza:
Egy tölcsérben azért nincs olyan sok cukor. Pár gramm cukor általában, annyi a cukorbetegnek is sokszor beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!