Miért vagyok rosszul a tenger gyümölcseitől?
Figyelt kérdés
Tini koromban rengeteg üveges kagylósalátát ettem. Polipot, garnélát is. Semmi bajom nem volt tőlük.
Aztán kb 10 éve akárhányszor próbálkoztam, mindig 1-2 óra múlva hányás lett a vége. Akár bolti üveges, akár fagyasztottból házilag készített étel. Legutóbb istenit spagettit sikerült főznöm. Tényleg, imádom meg mindent. Erre megint rosszul lettem.
Ennek mi lehet az oka? Lehet kellene tenni?
márc. 4. 19:41
1/6 anonim válasza:
Kit érdekel mi az oka. A kérdés az, hogy ha rendszeresen kihányod, akkor miért eszed? Szerintem egy boldog életet le lehet élni kagyló nélkül. :D 10 éve mi volt...hát...változik az ember na.
2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem eszem már. De nem gondolom, hogy normális, ha az ember hány valamilyen széltől. Nyilván van egészségügyi oka, ami azért mégiscsak foglalkoztat.
márc. 4. 20:21
3/6 anonim válasza:
Allergiás lettél a kagylóban található fehérjére. Így jobb?
4/6 A kérdező kommentje:
30 évesen? Ilyen van?
márc. 4. 21:00
5/6 anonim válasza:
Persze, simán lehet. El kellene menned allergiavizsgálatra.
6/6 anonim válasza:
Nem tudni mi lehet a probléma de ha ennyire rosszul vagy tőle ne fogyaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!