Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány éves korban illik/kell...

Hány éves korban illik/kell megtanulni főzni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 11:42
1 2
 11/15 Kriszti83 ***** válasza:
Nem kötelező, de érdemes megtanulni sütni-főzni. Én gyerekkorom óta figyeltem anyumat, mamát a konyhában, 19 évesen költöztünk össze a párommal, akkor már szinte bármit megfőztem. Ha kedved hozzá, ott az internet, rengeteg recept, kísérletezz, a családod is biztosan tud segíteni.
2010. okt. 25. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha a felsorolt kajákat meg tudod főzni, az azt jelenti, hogy tudsz főzni, de más ételekhez még nem volt kedved-lehetőséged-recepted-stb. Innentől már csak akarat,recept és idő kell a teljes konyhai tudáshoz. Én már közel 50 vagyok, de még mindig van olyan étel, amit leírás alapján csinálok meg, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudok főzni.főzni az nem tud, aki azt sem tudja hogyan kell pl. a rántást elkészíteni.De te ezt tudod, ugye?
2010. okt. 25. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen kezdtem komolyan főzni, azóta bármit el tudok készíteni, és nagyon lelkes vagyok. Sosem főzök könyvből csak fejből és semmit nem mérek ki, csak gondolom formán adagolok fűszert, cukrot, sót. Az évek során ez kialakult, úgyhogy ritkán tévesztek arányokat.
2010. okt. 25. 19:27
 14/15 anonim válasza:
Amikorra férjhez mész.
2010. nov. 1. 15:05
 15/15 anonim válasza:
Véleményem szerint ez nem illik-nemillik kérdése. Ez függhet a neveltetéstől szokásoktól is. Pl. akinek az anyukája szeret főzni és jól is főz, annak a kislánya hamar, akár már kisiskolás korában is megtanulhat.
2010. nov. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!