Miért mondja itt a sok okos, hogy aki használ vegetát azt nem engednék a konyhába sem?
25-ös: Elöször is az "E-betük" javarésze teljesen normális alapanyag, csak az egyszerüség miatt nem írják ki a teljes nevét, mint C-vitamin, karotin, só, stb - azaz semmiféle probléma sincs a nagy többséggel.
Aki az E-betükre hivatkozik, arról egyértelmü, hogy fogalma sincs a problémás adalékokról, csak hallotta, hogy valaki azt mondta, hogy állítólag azok nem jók - az ilyen véleménynek meg semmi súlya sincs.
Egyébként akár hiszed, akár sem, még életemben nem jártan gyorsétteremben, nem ettem konzervkaját, nem veszek fagyasztott cuccot (a nyers zöldségeken kívül semmi fagyasztottat nem veszek), nem szoktam rendelni. Vagy fözök - legtöbbször munka után, egy normál kaja max. 15 perc elökészítés, utána meg 15-30 percen belül megfö magától, addig csinálok valami más munkát, ha kell, ha netán valamiért mégsincs rá idöm vagy kedvem, akkor eszem egy szelet kenyeret vajjal és nyers zöldségekkel, de ilyen pár havonta egyszer fordul elö. Igaz, én tényleg szeretek fözni és nálam nem annyit jelent, hogy valami kész akármit megmelegítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!