Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért mondja itt a sok okos,...

Miért mondja itt a sok okos, hogy aki használ vegetát azt nem engednék a konyhába sem?

Figyelt kérdés
febr. 24. 16:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Már van Vegeta natúr nevezetű ételízesítő.Az csak só meg szárított zöldségek és némi fűszer keveréke.Azzal szerintem nincs gond.De az alap ízfokozókkal dúsított Vegeta az nem igazán szükséges az ételbe.
febr. 24. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/32 anonim ***** válasza:
65%
Mert mindenki Gordon Ramsaynek hiszi magát a konyhában, ha meg tud főzni egy olyan pörköltet, amitől nem mindenki hal meg azonnal.
febr. 24. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/32 anonim ***** válasza:
23%
Mert a vegeta undorító és igénytelen, minden egyes kajába azt használják a magadfajták (ettem ilyen helyen, az alap íz mindig az a hányadék volt..), ahelyett hogy fűszernövényeket vennétek amiket néha néha locsolni kell, vagy szárítottan, de nem, miért is te ízesítenéd be a kaját, ha tudsz venni ilyen hulladékot?!😀
febr. 24. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
"Vegeta" alatt gondolom általában az ételízesítőket érted, nem pont azt a márkát. Szerintem sincs azokkal semmi baj, csak normálisat kell venni, amiben tényleg csak szárított zöldségkeverék van, esetleg még só.
febr. 24. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem önmagában a vegeta nem bűn, de valahogy nekem túl sok olyan ismerősöm van, aki kb még a tejbegrízbe is rakja, mert anélkül nekik ízetlen minden. Az ilyen emberek nem tudnak főzni és fűszerezni.


De egy leves simán elbírja.

febr. 24. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Én pl. ma párolt rizs főzővizébe tettem, szerintem finomabb lesz.
febr. 24. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/32 anonim ***** válasza:
76%

Mert aki használja, az 90+ %-ban a són, borson és pirospaprikán kívül nem ismeri a többi fűszert, és ennek hiányában használja gyakran mindenre is ezt az "ételízesítőt".

Ha valaki igazán jó szakács, akkor nem használja az ilyen-olyan előre kevert fűszerkeverékeket. Ha pedig csak minimálisan is jó, akkor az ilyen "általános ételízesítőt" végképp nem.

febr. 24. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/32 anonim ***** válasza:
31%

Magad adtad meg a választ, és nem is vetted észre. Mert okos.

A fagyasztva szárítás kíméletes, nagyon jó tartósítási mód.

Zöldségekhez is jól alkalmazható.

Nagy segítség a kevés udővel, pénzzel, rátermetséggel rendelkező főzőcskézőknek.

80-ban jártam Jugoszláviában, onnan hoztam Vegetát (így, nagy V betűvel). Meg nem tudnám mondani, mi volt az összetétele, és mennyire voltunk elégedettek.

És azt sem tudom, a Podravka módosított-e a recepten.

Azóta a márkanév köznevesült. Sok olyan termék van, amelyik só, só, még több só, ízfokozó, csomódodásgátló mellett zöldséget us tartlamaz.


Én azt mondom, van helye a konyhában, de csak a gyorsan össze kellene dobni valamut, de nincs itthon semmi esetére. A zacskós levesekjel is így vagyok.


Azokat vuszont tényleg nem értem, akik bele tesznek az ételbe minden jót, és még szárított zöldséget is.

febr. 24. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/32 anonim ***** válasza:
70%

"Miért mondja itt a sok okos, hogy aki használ vegetát azt nem engednék a konyhába sem?"


Mert egyrészt OKOS, márészt meg TUD FÖZNI!

febr. 24. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/32 anonim ***** válasza:
82%
én fagyasztott friss zöldfüszereket teszek az ėtelekbe ,nincs vegeta stb sót meg modjával hasznålunk.
febr. 25. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!