Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért lettek ilyen felkapottak...

Miért lettek ilyen felkapottak ezek a Stanley poharak/bögrék/akármik?

Figyelt kérdés
[link]
febr. 22. 23:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Mert divat.
febr. 23. 05:03
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Mert jó minőség. Jopar éve használok ilyen márkájú termoszt, van kisebb és nagyobb is belőle attól fuggoen mire kell éppen. De az is igaz, hogy mostanában kb mindenütt ezeket látni, nyilván valaki jó pénzt kapott a reklamozasert
febr. 23. 06:31
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem vettem észre hogy felkapott lenne amíg be nem linkelted.
febr. 23. 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Hát, amit én lattam, az alapj@n annyira nem jó minőség ez a pohár...tele van a tiktok olyan videókkal, hogy folyik, ha felborul
febr. 23. 09:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet azok nem eredetiek, nem?
febr. 23. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Kétlem, hogy annyi hamisítvány lenne
febr. 23. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert beleillik a clean girl aestheticbe, kb ezért, jobban mutat, mint egy másmilyen termosz.
febr. 23. 10:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezekről az tud, aki vagy sok amerikai tartalmat fogyaszt vagy rengeteget tiktokozik. Én a legutóbbi amerikai üzleti utamig azt sem tudtam, hogy létezik ilyesmi.
febr. 24. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nos, én nem tiktokozok és nem "fogyasztok sok amerikai tartalmat". Nem Magyarországon élek, egy webshopbol vásároltam őket termekminosites alapján. Nem, amúgy nem folyik, csak ha nem csukja be az ember.
febr. 24. 15:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Én facebookon pepcos csoportban találkoztam ilyennel, aztán instagram kezdte beadogatni, mert egyszer ránéztem, hogy mi ez amúgy 😒
febr. 24. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!