A Morgan Stanley jónevű cégnek számít?
Figyelt kérdés
2024. jan. 11. 16:52
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Ez miben nyilvánul meg?
2024. jan. 11. 17:32
4/10 anonim válasza:
Napi 8 oraban hajtas van mint az allat.
5/10 anonim válasza:
Sok jót nem hallottam róluk. Sok embert ismerek, aki megfordult ott, de csak rövid ideig. Ugródeszkának talán jó.
Én nem felvételiznék hozzájuk, mert jelentkezni tovább tart, mint ameddig azt elbírálják.
6/10 A kérdező kommentje:
Kérlek, írjatok le mindent, amit hallottatok róla!
2024. jan. 11. 17:58
7/10 anonim válasza:
Világ egyik legnagyobb pénzügyi intézménye.
Itthon nagyon sok részlege van.
Mire vagy pontosan kiváncsi?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Mindenre! Gyakornoki helyeket láttam meghirdetve, azok érdekelnének leginkább pü területen.
2024. jan. 11. 18:58
9/10 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy lehet választani 20-30-40 órás munkahét között, emellé van ho is gyakornokoknak?
2024. jan. 11. 19:07
10/10 anonim válasza:
Ha jól tudom 50% iroda/ho az arány interneknek is de minden területen más. Nem financen vagyok de ez az első interjún úgy is kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!