Hogyan juthatok el a Nyugati pályaudvarból a Lechner Ödön fasor 8ba, a Morgan Stanley irodájába?
Figyelt kérdés
A nyugati előtt melyik megállóból, milyen számú busz, avagy bármilyen más tömegközlekedési eszköz visz leghamarabb, illetve legközelebb a célomhoz?2023. okt. 3. 16:49
2/8 anonim válasza:
Ha ennyit nem tudsz megnézni az internet segítségével, akkor felesleges oda állásinterjúra menned.
És amúgy azért is felesleges, mert egy borzalmas munkahely.
3/8 anonim válasza:
Ilyen kompetenciával, hogy a google keresőt sem vagy képes használni te minek mész oda? Takarítónőnek vagy WC puculónak?
4/8 anonim válasza:
M3 metró Kőbánya-Kispest felé a Nagyvárad térig, majd 23 24 villamos a Jászai Mari tér v Közvágóhíd felé a Soroksári útig.
5/8 anonim válasza:
4-6-ossal Boráros térig majd onnan séta vagy 1 megálló 3es vilivel.
6/8 anonim válasza:
Már egy csomószor elmondtam, hogy az útvinaltervezők számtalan esetben átverik az embert, azaz teljesen észszerű megkérdezni másokat.
7/8 anonim válasza:
#5ös voltam, 2es vili, nem 3as csak elírtam
8/8 anonim válasza:
Én mindig 4-6-tal mentem Boráros térig. Gyakran jár, elég pontos szokott lenni. Épülettől függően a térről 8-9 perc séta, a hídról elsőre bonyolult lekeveredni. Egyébként ha City Gate-be raknának végül akkoris 4-6 Corvin negyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!