Mit tegyek hogy ne legyen éhségérzetem?
Figyelt kérdés
Mostanában folyton azt érzem hogy éhes vagyok, gyakran miután ettem akkor is...Most is, negyed órája ettem egy szelet kenyeret sajttal, ma még délelőtt ettem krumplifőzeléket 2 tojással (tükörtojás).
Mit csináljak hogy ne érezzem magam éhesnek?
Beteg is vagyok, iszom a teát, de ettől úgy érzem még éhesebb leszek...
17/L
2010. okt. 24. 18:14
1/6 anonim válasza:
Már miért ne ennél? Főleg ha beteg vagy. Erő kell a szervezetnek, hogy legyőzze a betegséget. Betegség alatt még a fogyókúra se ajánlott. Amit leirtál, az nem sok étel. Egyél nyugodtan. Persze, hogy éhes vagy.
2/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előzöhöz. Azért vagy éhes, mert nem ettél eleget.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy nem ettem túl sokat, de valamiért még se tudtam enni pedig éhes voltam. Inkább a diéta szót használnám mint fogyókúrát, szóval nem koplalok meg nem kínzom magam hogy lefogyjak. De mielőtt beteg lettem akkor is ez volt, kicsit többet ettem, és így híztam mint fogytam..csak nem tudom miért :S
2010. okt. 24. 20:03
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta se múlt el az éhségérzet, így estére a rántottát kenyérrel lehet enni? Mert most nagyon azt kívánom de nem tudom jó ötlet-e. :(
2010. okt. 24. 20:04
6/6 anonim válasza:
Én akkor szoktam ezt érezni, ha nem megfelelő ételeket eszek. Fontos hogy meglegyen az egyensúly, enned kell fehérjét, szénhidrátot, és némi zsírra is szüksége van a szervezetednek. Szerintem te kevés fehérjét vittél be, egyél húst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!