Mekkora és hány fagyasztótok van otthon?
Egy kombi hűtőnk van, három fagyasztórekesszel. Igyekeztünk olyat venni, hogy minél nagyobb legyen a fagyasztórésze.
Ketten vagyunk, elégnek mondanám. Bár mikor épp megpakoljuk, és pont olyankor főzünk nagyobb menyiséget is amit fagyasztanánk, olyankor szűkösen vagyunk. De azért elég, ez nem gyakori alkalom.
Mi hárman vagyunk egy kamasszal és Budapest. Csak a nagy hutonk alsó 3 fiókos fagyasztója van, de valószínűleg ha négyen lennénk, akkor is bőven elég lenne.
Ha vidéken laknank és lenne sok zöldség, gyümölcs, hús, amit otthon termelunk, akkor valószínűleg lenne egy nagyobb fagyasztóm.
Egyedül vagyok és szerintem bármekkorát megtöltenék. Rengeteg mindent vásárolok akciósan és fagyasztok. Volt mikor 1 fakkom volt a huton belul ami fagyasztott és az erezhetően kevés volt. Aztán vettem egy plusz 3 fiókosat és elég volt és nagyon boldog voltam. Mindig teletettem de nem éreztem szűkösnek. Aztán örököptem egy nagyobbat és az is tele van
De ebben benne van hogy nyáron veyzek kistermelői gyümölcsöket és fagyasztom. Meg kenyeret is magamnak sutok es az is szeletelve fagyasztva van. Ezen kivul alaplé, lecsóalap, nyári fuszerek is vannak boven. Hust is mindig akkor veszek mikor akcios es fagyasztok, neha 4-5 gkt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!