Sportemberek, ti honnan szoktatok enni?
Jobban jársz, ha megtanulsz fõzni.
10+ év vendéglátás után mondom, a kajáldák fókusza az íz és a látvány, nem zavarja õket, ha kalóriabomba az amit árulnak. Márpedig az íz oka a zsiradék, só, cukor, msg...
A szakács mindent bõ olajban, sok sóval, tejszínnel, vegetával, cukorral, sok sajttal, szalonnával stb készíti.
Ha a rántotta finomabb tejszínnel mint tejjel, az kerül bele.
Szóval ja. Ha egészséges akarsz lenni, fõzz te.
Egy csirkemellet vagy halszeletet sütõben kisütni nem nagy cucc. Marha is szuper, pl steak ha teheted.
Rizst, kuszkuszt, üveg tésztát fõzni szintén.
Emellé párolsz brokkolit, zöldbabot, kukoricát, sárgarépát, spenótot... akár egy csomag ilyen francia sali jellegû mirelit mixet megmikrózol, az is okés.
Zabkása is finom és egészséges, tehetsz bele protein port is.
Zöld saláta is egyszerû, összevágod a zöldségeket, kis citromlevet rá, és erre a fehérjét (csirekhúst, marhát, halat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!