Ingyenes Foodora Pro időszak, hogy működik?
Figyelt kérdés
Mindig reklámozzák, de nem pontosan értem (ezer oldalon volt már próbahónapom amúgy), ha 20. napon lemondom, akkor sem történik semmi, 20 napig ingyen volt? (mint pl. a Wolt Pro), vagy 20. napon lemondom de végketyeg a hónap és ingyen volt (mint minden normális próbahónapos helynél), vagy egyik sem, mert nem mondtam le 14 napig és így fizetnem kell, de mit (valami ilyen zavaros leírás volt, van a foodorán).2024. jan. 22. 10:13
1/1 anonim válasza:
Nem tudom a pontos feltételeket, de általában úgy szokott lenni, hogy a próbaidő lejárata előtti pár (3-5) napig mondható le, ilyenkor nem újul meg, a próba után lejár. Ha nem mondod le, vagy a határidőn kívül teszed akkor megújul és beterheli az árát. Ha ezután mondod le akkor végig él a kifizetett időre, aztán megszűnik. Élhetsz viszont az EU-s 14 napos elállási jogoddal, viszont csak akkor, ha nem használtad egyáltalán a szolgáltatást a fizetős időszak kezdete után. Ha egyszer is használtad akkor már nem állhatsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!