Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Arcanum-on mikor lesz ingyenes...

Arcanum-on mikor lesz ingyenes időszak?

Figyelt kérdés

Arcanum-on elvileg néha vannak ingyenes napok, mikor meg lehet bármit tekinteni. Nekem mindössze egy újságra, azon belül is egy cikkre volna szükségem, ezért túlzás lenne csak emiatt egy hónapot megvenni 6000Ft-ért.

Gondoltam esetleg hátha tudja valaki mikor várható, hogy lesznek ingyenes napok?

2023. ápr. 3. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem van előfizetésem, ha megírod melyik cikk, letöltöm és elküldöm neked.
2023. ápr. 3. 07:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, hálás lennék érte.

A Veszprémi Napló 2021. 08. 10-én megjelent számában a nosztalgiavonattal foglalkozó cikk, oldalszámit nem tudok pontosan mondani.

2023. ápr. 3. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Megtaláltam, írok privátot
2023. ápr. 3. 08:24
 4/4 anonim válasza:
Ne legyen! A kisemberek ebben is a monetaricáziót látják. Vagy maga az Arcanum szar?
2023. szept. 16. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!