Hogyan kell készíteni?
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni hogy kell csinálni a mádár tejet a tesóm napok óta kéri hogy csináljuk meg neki hogy meg kostolhasa de nem tudjuk hogy kell el készíteni mivel még soha nem csináltunk ilyet esetleg tudnátok segitenk.
Sértő és trágár komentektől kiméljetek
Ez egy nagyon jó recept: [link]
még nem csináltam de nagyon hasonlóan csináljuk itthon, icipicit más arányokkal
amire figyelj hogy a forralt tej könnyen kifut, végig maradj mellette amíg beleszaggatod a fehérjét
Illetve a kifőzött szaggatott fehérjét abba a tálba tedd ki amibe majd a madártejet tárolni fogod. amikor kész a tojássárgájás vaníliás krém, akkor ezeknek a fehér cuccoknak a tetejére öntsd. így egy picit átveszi az ízét a fehér kis cucc a vaníliás lének és sokkal finomabb lesz. utána nyilván lesüllyed az aljára a sárga rész és fent maradnak a fehér kis cuccok. ezután teljesen ki kell hűteni. és utána fogyasztható
és ami nagyon fontos hogy a sárgáját ne egyből beleboritsd a tejbe hanem ahogy a recept ir irja, előbb keverj hozzá ksi lanygos tejet, utána még többet, még többet stb és utána mindet. és utána lehet lassú lángon főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!