Meg lehet enni a füvet?
Nincs már semmi pénzem és szó szerint semmi ételem nincs itthon. Egy fűtetlen, beomlott oldalfalu házban élek és onnan járok minden nap munkába. De már annyira kifogytam, hogy az utóbbi napokban megettem üresen a zsírt ek. al ès mustárral. De már nincs semmim. Ha kimegyek az udvarra és tépek szebb füveket azt megmosom meg lehet enni? Esetleg megfőznèm vagy csak nyersen? Áztassam, hogy a bogarak kimásszanak belőle?
(Hosszú a sztori, válásom volt és mindenem elment rá, csak volt a nevemen egy rossz ház most abban élek a pénzemből meg gyerektartást fizetek és karácsonyi ajándékokat vettem a kislányaimnak. De nem is ez a lényeg, csak nagyon éhes vagyok. Mit lehet mmég enni? Ha a füvet lehet akkor azt kipróbálom.
Van munkád, vannak munkatársaid, inkább tőlük kérj valamit enni.
Ne pénzt kérj, hanem egy szelet kenyeret.
Vannak ehető növények, de a fű elég tág fogalom, többsége ugyan ehető lenne, csak egyrészt rettenetesen rossz az íze, keserű, másrészt pedig a cellulózt az ember emésztőtendszere nem képes lebontani.
Ilyenkor esetleg a csipkebogyó, kökény ami még ehető.
A füvek között is lehet saláta alapanyag, de az kb zéró kalória, no meg fel is kell ismerni azokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!