Én jól tudok. Igaz csak akkor eszek ott (és általában 3 szendvicset) amikor kompenzálom a nagyon alacsony kalóriabevitelemet ami előrte hetekig tart. Akkor bizony beszalad ilyen 2000 kalória egy étkezésre. De akkor szoktam csak amikor már nagyon fáradt vagyok mindennap és érzem a normális mennyiségű étel hiányát.
2023. dec. 12. 07:21
12/18 anonim válasza:
Jól nem lehet tőle lakni a zsömle is felfújt műanyag.Max a husival laksz jól.
2023. dec. 12. 10:20
13/18 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam mi kell ahhoz, hogy tényleg degeszre egyem magam ott. A vége 4 Big Mac, és 4 dupla McRoyal lett. Viszonyításképp, ha ezeknek az itthon készített verzióját eszem, akkor összesen 3 is elég ugyanahhoz az eredményhez, pedig nagyon hasonló méretű és arányú burgereket készítek. És mint írtam, itt már nem a jóllakottságig mentem, hanem ténylegesen a rosszullét előkapujáig.
2023. dec. 12. 11:15
14/18 anonim válasza:
Imádom a mekis kaját, jól is lakok vele, viszont sokkal hamarabb éhezek meg, mint ha mondjuk rántott húsból kajálok be.
2023. dec. 12. 12:49
15/18 anonim válasza:
A fehér lisztes termékek hamar emelik a cukrot, hamar visszaejtik, és rövid idő után újra éhes lesz. Ez nem csak a hamburgerzsemlékre, bucikra igaz, hanem mindenre, ami ebből készül.
Hogy akinek a saját, otthonija miért nem így viselkedik? Alighanem csak öncsalás, mint olyan sokszor, a bezzeg anyám, nagyanyám, én, régen stb. dolgoknál. Ha saját magad készíted a péksüteményt 3 összetevőből, vagy bolti/éttermi 863 összetevőből, az mindegy a gyors ürülés szempontjából.
2023. dec. 12. 12:55
16/18 A kérdező kommentje:
Nem csak önbecsapás, tekintve, hogy kettőnél többet tényleg nem bírok megenni. Akkor már fullon vagyok és rosszul lennék ha többet ennék.
De ha a magas GIhez van köze, lehet hogy kevésbé feldolgozottak az itthoni ételek.
2023. dec. 12. 13:06
17/18 anonim válasza:
Évente párszor járok, de egy dupla sajtburger - kis krumpli kombóval jól lakok, pedig csak vizet iszok mellé mert utálom az üdítőket. Ha nagyon éhes vagyok, akkor a Big mac + közepes krumpli is lecsúszik, de nálam ez a max ami belém fér. Utána 5-5 óráig nem szoktam éhes lenni.
2023. dec. 12. 13:25
18/18 anonim válasza:
Persze, hogy nem laksz jól azzal a vacakkal, amit kajának nevezel.
A házi hambiknál nincs is jobb és laktatóbb.
Merülj el bennük és még a készítése is élvezetes.
+tudsz magadnak előre gyártani, lefagyasztva tartani. Frissen kisütöd és állati.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!