Mi a kedvenc gyümöcsötök?
Figyelt kérdés
Felmérést csinálok és ehhez kellene, hogy mi az emberek által legkedveltebb gyümölcs.2023. nov. 28. 14:28
12/35 anonim válasza:
Kedvencek:
Tavasszal-nyáron: eper, szamóca, nekterin, lapos barack.
Ősszel-télen: narancs, mandarin, banán, szőlő (fehér esetén nagyobb szemű roppanós, kék esetén az kisszemű azt hiszem Oportó hívják), savanykás zöldalma.
Szeretem, vagy megeszem gyümölcsök:
Kivi, ananász (csak konzervet ettem még), málna, szeder, cseresznye, meggy.
Nem szeretem gyümölcsök:
Körte, piros alma,szilva, mangó, az ilyen különleges trópusi gyömölcsök, amit ettem nem igazán ízlett, de nem is nagyon vonz, vagy hiányzik.
14/35 anonim válasza:
málna,eper ,åfonya,szeder,alma,mandarin,narancs ribizli,dinnye,körte ha puha.
15/35 anonim válasza:
Cseresznye, sárgabarack és mangó - de mangó csak olyan helyen ahol terem, amit Európában kapni az sajnos nem üti meg a szintet.
17/35 A kérdező kommentje:
A paradicsom sztm nem gyümölcs. Javítsatok ki ha rosszul tudom:)
2023. nov. 28. 16:36
18/35 anonim válasza:
Egyik sem. Talán a dinnye. A többitől rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!