Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Minőségét megőrzi: 2023.07.01....

Minőségét megőrzi: 2023.07.01. Nyuszicsokikat megehetem-e még? Apuka.

Figyelt kérdés
2023. nov. 24. 06:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan kajoljad be.

Én nemrég 3 hónapja lejárt tejfelt bontottam föl, és semmi baja nem volt.

2023. nov. 30. 01:40
 12/17 Leveltetu ***** válasza:
Apuka...tehat konyhamalac... Ne is torodj vele, egy jo gyomor mindent megemeszt... max meghajt mind Singer a varrogepet, de mit szamit a WC-n meg lehet csendben ujsagot olvasni... :D
2023. nov. 30. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Az még talán jó is.

Én 2-3 hetente direkt fosatom magam ha tudom, hogy egész nap nem megyek sehova.

Sok káros anyag kiürül, tisztul a bélcsatorna.

2023. nov. 30. 09:56
 14/17 Meton ***** válasza:

A csoki soha nem romlik meg. Nem penészedik, vagy semmi hasonlót nem csinál. Csokinak soha nem szabad a szavatosságát nézni, mert eleve marhaság. Az íze valamennyit változik, de azért határozottan csoki marad. Kicsit nehezebben olvad, de ha nincs jobb, akkor meg lehet enni, kár kidobni.

Ha hasmenésed lesz, az a bélflóra miatt van. Eleve ne egyél csokit éhgyomorra. Felolvasztani jó ötlet, azzal visszanyerheti a jó minőségét.

2023. dec. 1. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
nem válik mérgezővé, csak az állaga változik - ha még nem gusztustalan... ehető
2023. dec. 1. 16:31
 16/17 Xira válasza:
Ha tej tartalmú akkor nem. Ha viszont ét csokoládé akkor igen. Ha bevonó massza vagy valamilyen massza akkor nem. A minőségi lejárati idő után is csak maximum egy hónapig fogyasztható utána már nem de az állaga mindent elárul ha tarka akor már romlott.
2023. dec. 2. 13:55
 17/17 Meton ***** válasza:
100%
16-os, szerintem arra gondolsz, amikor kifehéredik. Ettől nem lesz nagy baja és nem egy hónap, de több év után is meg szoktam enni. Közel sem olyan, mint a friss csoki, sokkal tovább tart, mire elolvad, de azért még határozottan csoki ízű. Penész nem igazán lehet rajta, mert nincs akkora nedvesség tartalma. Fehér foltok lehetnek rajta, de csak különválnak a csoki alkotóelemei. Ha megeszed, úgyis összekeverednek újra.
2023. dec. 3. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!