Mennyit költesz havonta tápkiegre?
Figyelt kérdés
Én havi átlagra leosztva olyan 10k-t2023. nov. 18. 16:41
1/12 anonim válasza:
Havonta átlagban 20 ezer maximum, de ha van nagyobb akció akkor előre bevásárolok stb. Csak vitaminok, fehérje, kreatin, meg edzés előtti amiket veszek.
2/12 anonim válasza:
Kreatin meg fehérje
Havi 30-35 ezer ált
3/12 anonim válasza:
Kreatin és fehérje szintén.
2,5kg fehérje (gymbeam vagy puregold) elég nekem 3 hónapig, kreatin szintén. Szóval nagyjából 3 havonta 20 ezer forint.
4/12 A kérdező kommentje:
3, gymbeam-es jobb mint a puregold? Nekem a compact whey-től folyamatosan gyomorgörcsöm volt.
2023. nov. 18. 16:59
5/12 anonim válasza:
Semennyit, azt is inkabb kajara
6/12 anonim válasza:
4#
Nem jobb, sőt.
A gymbeames fehérje állagot és ízt tekintve sehol sincs a pure goldhoz képest. A pure gold bármelyik fajtája fényévekkel jobb, mint a gymbeam true whey vagy just whey.
7/12 anonim válasza:
De meglehet inni a gymbeamest is, de aki fontos az íz és állag és választani akar a kettő közül, akkor egyértelmű pure gold.*
8/12 anonim válasza:
Honapra leosztva kb3000 ft. Gymbeamrol es myproteinrol rendelek, elobbinel vitamint ,a legnagyobb kiszerelest (pl d vitamin 240kapszula,c vitamin+izuletvedo ezenkivul), mprol csak feherjet, de az 2-2,5 havonta, akkor vna akcio es ugy rendelem. Kreatint iden eloszor vettem, gymbeamen akcio idejen volt 5k
9/12 anonim válasza:
Mondjuk ugy neztem, hogy feherjet nem mindennap fogyasztok, izuletvedonel pedig egy pakk 3 honap, utana 2 honap szunet
10/12 anonim válasza:
Nekem egy nagyobb kiszerelés több, mint fél évig eltart, heti 3x iszok. Így kb 1865 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!