Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A gránátalma hizlal?

A gránátalma hizlal?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
uram isten, nem... hanem hogy tartalmaz gyümölcs cukrot. képzeld nem hízol el tőle. pfff....
2010. okt. 19. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ezek szerint te sem lehetsz több 10 évesnél. Ha felteszel egy hót hülye kérdést és csodálkozol, hogy ilyen válaszokat kapsz, akkor nem minket kell leoltani, hanem magadba nézni egy kicsit! Úgy látszik itt mindenki hülye csak te vagy a nagyon okos. Akkor minek teszed fel egyáltalán? És tudod a kalóriák nem mindig hízlalnak. Megeszel 5000 kalóriányi répát meg 5000 kalóriányi zsírt, melyik fog jobban hízlalni? Gondolom ezt még ki tudod találni...szóval először inkább te tájékozódj a témában mielőtt elkezdesz másokat oltogatni. Mert itt aki rászorul az utánanézegetésre az te vagy ezek szerint és nem a válaszolók.
2010. okt. 19. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
szerintem ne aggódj azon, hogy mit eszel :) mindent mértékkel, mellette sport, mozgás..könnyű beleesni a mi hízlal mi nem csapdájába
2010. okt. 19. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen drága a gránátalma ahhoz, hogy az elhízástól kelljen félned... tulajdonképpen ez bármelyik gyümölcsre igaz. Szerintem a gyümiket ne számold plusz kalóriaként, hiszen segítik az emésztést, ezáltal az elfogyasztott kaják kevésbé hizlalnak, tapasztalatból beszélek...

Amúgy tényleg nem kell senkit leszólogatni... erre való az oldal, hogy a hülye kérdéseinket föltegyük, én is tettem már föl.

A gránátalma a világ talán legegészségesebb gyümölcse, nézz körül ezen az oldalon kicsit, és örülj:)

[link]

2010. okt. 20. 07:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mire lepucolod, és lerágod a magokról a húst már tripplán le is dolgoztad azt a 0,5 kalóriát :-)...

Viszont ettél egy finomat

2010. okt. 21. 12:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés lassan 8 éves és normális válasz nem érkezett rá, gondolta,m, hátha valakinekugyanez a kérdés ötlik fel a fejében és idetéved. :)

Gránátalma

egy db (282 gramm) = 234.06 kcal

Viszont

A gránátalma egészséges, alacsony a szénhidráttartalma , cukorbetegek is fogyaszthatják pl kisétkezésre, uzsonnára vagy tízóraira.

A gránátalma fogyasztása képes nagymértékben csökkenteni a vérben található káros koleszterin szintjét, illetve a már elmeszesedett artériák falának vastagságát, így sokat tesz a kóros elhízás elsőszámú egészségügyi következményei ellen. A gyümölcs hatóanyagai – többek között ellagsav, polifenol, C-vitamin, flavonoidok – emellett daganatellenes hatással rendelkeznek, enyhítik a változókori tüneteket, erősítik a szívet és a vért, és nem utolsósorban rendkívül jó hatással vannak az anyagcserére, és segítik az emésztést. ( [link]

2018. aug. 14. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Hízlaló gyümölcs például a banán vagy a szűlű, ha az ember délután eszi - délelőtt reggelihez vagy btízóraihoz finom csemege és a szervezet gyorsabban lebontja (vagy valami ilyesmit olvastam) - bár én épp a hízáson vagyok.
2018. aug. 14. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!