Mit egyek ami nem túl nehéz ,de azért kellő tápanyag van benne amire most nagy szükségem van:D
És ne legyen benne szénhidrát.
De írhattok bmi ötletet,h ilyenkor mi a jó,ami azért nem koplaló kaja:)
2010. okt. 19. 19:21
1/8 anonim válasza:
Olyan kell amiben nincs szénhidrát? Levegő+víz pont tökéletes. Már megint ez a "gonosz szénhidrát" baromság! Szinte minden ételben van szénhidrát. És igen, rohadtul szüksége van rá a szervezetednek.
2010. okt. 19. 19:26
2/8 anonim válasza:
Mindenben van szénhidrát.. Képzeld, a keményítő is az. Szóval a szétválasztás baromság. Ha nem ennél szénhidrátot, akkor hat láb mélyen élveznéd ahogy a pipacs az orrodba gyökerezik. Létszükséglet. Egyél natúr joghurtot, sovány csirkehúst, salátát, valami zöldséget, gyümölcsöt vagy natúr zabkását...
2010. okt. 19. 19:26
3/8 A kérdező kommentje:
Wááá
Tudom hogy szüksége van a szervezetemnek!
És eszek én elég szénhidrátot,csak nem lefekvés előtt,hanem reggelire ebédre.
Azért akarok kevesebb szénhidrátot enni este,mert a hasam totál meghízott. 50kiló vagyok de akkora hassal mint egy 80kilós..és ez nem túlzás.
Ezért szerettem volna ha az esti kajálásaim nem lennének tele szénhidráttal.
2010. okt. 19. 19:36
4/8 anonim válasza:
nem tudom milyen magas vagy de az 50 kg bárhol brutálisan kevés! mellesleg attól hogy (szerintem) csak fel vagy puffadva, nem vagy kövér. ja és vacsira is kell szénhidrát! :) ésszel ;) egyél nyugodtan finomat
2010. okt. 19. 19:44
5/8 anonim válasza:
"kellő tápanyag van benne amire most nagy szükségem van:D
És ne legyen benne szénhidrát."
Számomra ez nem azt jelenti, hogy ne legyen tele szénhidráttal, hanem azt, hogy ne legyen benne egyáltalán. De biztos én vagyok a hülye.
Egyébként "kellő" tápanyag = "kellő" szénhidrát
2010. okt. 19. 19:44
6/8 anonim válasza:
Nincs olyan étel, amiben semennyi szénhidrát sincs.
Amúgy a párolt hal+párolt cukkini egész jó vacsorának. De szénhidrát ebben is van, minden élőlény részben szénhidrátokból épül fel, a növények és az állatok meg a gombák is. Nem tudsz olyat enni amiben egyáltalán nincs szénhidrát...
2010. okt. 19. 19:57
7/8 A kérdező kommentje:
igen igen 50kg vok kb,de nem csak fel vagyok puffadva hanem rendesen ZSÍROS HÁJAS a hasam xD
de nagyondurván:D
eszem kellő szénhidrátot csak este 10kor nem akarok,ennyi:D
2010. okt. 21. 13:03
8/8 anonim válasza:
Persze szükség van a szervezetnek szénhidrátra, hiszen az az egyik legjelentősebb energia forrás, de mértékkel kell ezt is fogyasztani! Ez, amit ti írtok, hogy sokat kell belőle enni, ez még az elavult nézet. Ki kell számolni, hogy kinek mennyi szénhidrátra van szüksége és annak fényében kell fogyasztani. De az túlzás, hogy húú azt kell enni, mert az a legfontosabb. Ráadásul a kérdező csak vacsorára nem akart enni, gondolom nem akarja teljesen törölni az étrendjéből. Olyan meg létezik, hogy alacsony szénhidráttartalmú értrend, szóval tud olyan enni, amiben nincs sok. Megérné utána néznetek pl az új táplálék piramisnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!