Hányingered lenne ha betévednél egy étterembe ahol csupa rovarokból készült ételek lennének a tányérokon?
Nem enném meg de nem is lenne hányingerem. Egye aki akarja.
Jobban lenne hányingerem ha oda mennek ahol az emberek wc alaku tanyerokbol esznek
Nem támadna gusztusom végigenni a menüsort, az biztos.
Amúgy naponta eszünk rovarokból származó adalékanyagokat. Az E120 jelölésű kármin bíbortetűből készül, az E904 fedőnevű sellak az indiai pajzstetű váladéka. Az előbbi megtalálható többek között az M&M drazsékban, a töltött Tibi csokiban, kolbászfélékben, felvágottakban, és az utóbbi is egy sor édességben.
#6
Mármint Nyugat-Európában, fehér őslakosok körében??
Nem lenne vele bajom szerintem, de pl a máj, zúza szagát nem bírom, de még az ilyen herés dolgoknak se a szagát, hasonlóan a hurkától és a kocsonyától is rosszul vagyok.
De nem tudom elképzelni a nyelvet, agyat, vesét vagy bármi hasonló dolgot, hogy én megegyek. A gondolattól is rosszul vagyok.
De ezek is valakinek jók. Akik ezeket megeszik azoknak lehet ízlene ez is, csak "elvi" dolgok miatt fanyalog.
Tudom magamról, hogy elég finnyás vagyok. Sok dolgot nem eszek meg. Pl paradicsom, ananász, banán is tiltó listás nálam, pedig a legtöbb ember szerint ezek finomak.
"Mármint Nyugat-Európában, fehér őslakosok körében??"
Ott hát, meg Amerikában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!