Szerintetek ez milyen minőségű fazék lehet?
Figyelt kérdés
Húsleves, babgulyás stb. ételek főzéséhez keresek nagy méretű 10-12 literes fazekat. Sajnos amit 2 éve vettem nem bírja tovább. ( zománcos fazék, felül fém peremmel) elkezdett a perem alól barnás avas zsír szagú folyadékot folyatni magából, és nem értem az honnan, vagy hogyan, amikor szinte új edény, ami mindig tökéletesen el van mosva, de ez így gusztustalan. Pedig az sem volt egy olcsó darab. Most úgy gondoltam talán egy rozsdamentessel jobban járok majd.
2023. okt. 21. 09:29
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, ezek az edények nagyon jól tisztíthatóak, csak karistolós eszközökkel nem szabad súrolgatni.
2/2 anonim válasza:
Nekem ilyen van csak kisebb méretben és nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!