Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a hőmérséklet, amikor a...

Mi az a hőmérséklet, amikor a csoki már veszít a minőségéből?

Figyelt kérdés
Tehát a szomszéd boltba nem igen van légkondi. Lehet vagy 28 fok. Annál semmit nem utálok jobban, mint mikor a csoki megolvad, és kifakul. Nem csak optikailag romlik meg, hanem ízre is sokkal, SOKKAL rosszabb lesz. Talán ez nem tűnik fel azoknak, akik csak agyatlanul falják az édességet, de akik ínyenc módjára minden ízmolekulára odafigyelnek, mint mondjuk én, annak ég és föld, hogy ilyen avas csokit eszem-e, vagy tökéletes, makulátlan csokit. Tapasztalatom szerint a túl hideg hőmérséklet is árt a csokinak. A legrosszabb pedig, ha meleg, némileg puha állapotból azonnal a hidegbe kerül, vagy fordítva. Akkor még a nedvességéből is veszít. Tehát, mi az a hőmérséklet, ahol még tökéletes a csoki állapota? Ilyen 27-28 fokok már rontanak rajta?

2023. szept. 13. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván olvad 28 felett.

Nyáron tarthatók a hűtő oldalsó ajtajábsn vagy a zöldséges rekesz én alul.

Ott 8-9 fok van.

2023. szept. 14. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!