Mit vigyek enni ha nem tudom majd hűteni?
Esti suliba fogok járni ami háromtól este nyolcig tart majd.
Inzulinrezisztens vagyok és a diétát betartom vagyis semmi cukor, liszt kevés szénhidrát.
Nem tudom a szendvicsen kívűl mit vigyek mert hűteni majd nem fogom tudni a kajám olyat nem is merek vinni ami megromolhat. Esetleg tippek mit vigyek ami belefér az étrendembe de mégsem romlik majd meg?
A válaszaitokat előre is köszönöm. 😊
10
Majd előző nap veszek valamit és elviszem mert se reggel se suli előtt nem fogok tudni boltba menni.
Heti 3 nap egyébként az iskola.
Munkából egyből sietnem kell majd a buszhoz onnan meg majd suliba. Szóval előző nap veszek valami kekszet ha nem lesz elég meg majd kitalálok valamit.
A cukrom miatt kellene ennem ,egyébként meg nem igazán vagyok éhes. Vár még rám egy kivizsgálás addig kérte az orvos egyek rendesen.
Szereted a halat?
Én imádom a Rio mare konzerveket, vannak salátás verziói is: babbal, kukoricával, paradicsomszószban. Nyilván meg tudod nézni a tápanyagtartalmát.
Nem kell őket hűteni, csak egy villa/kanál kell mellé.
Különben nagyon sok konzerv közül választhatsz, és mielőtt megjegyzi bárki, eloszlatnék egy tévhitet NINCS BENNÜK TARTÓSÍTÓSZER. Nyugodtan el lehet olvasni a címkéjüket.
Pl.:
A te esetedre a legjobb megoldás szerintem a konzerv, már vannak egészen jó és kiváló minőségűek. Nyilván nem olcsók, de manapság már minden rohadt drága, viszont tápanyagban rendkívül gazdag, és a linkelt salátában 20 gramm szénhidrát van.
Nem igazán szeretem a halat, főleg az illatát.
De holnap viszek egy szendvicset és pár szem kekszet remélem a szendvics eláll, bár őszintén nem sok kedvem van olyan szendvicset enni ami több mint 10 órát állt de mindegy, azért megpróbálom.
Bab, egyéb hüvelyes? Az Aldiban vannak, ezek isteniek:
Hát őszintén azért ez 800ft-ért drága (vagyis nekem).
Egyébként vidéken élek, Penny van és Coop valamint egy másik kis magán bolt.
Vettem egy csomag kekszet egyenlőre az lesz amit viszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!