Mi finomat ettetek ma? :)
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 20:03
1/17 anonim válasza:
ma tökfőzelék jött májpörkölttel, de 3 fél nyeszlett kis májacska volt egy leves sűrűségű főzelékkel, ezért hogy ne éhezzek egész délután inkább elmentem kipróbálni egy olyan helyre a gyrostálat ahol még nem voltam. nem gondoltam volna hogy még 2 ezer alatt lehet találni, de szerencsém volt és nem bántam meg utólag hogy kiadtam érte
2/17 anonim válasza:
Tárkonyos csirkeragu levest, nutellas palacsintát.
Vacsira két hatalmas szelet dinnyét.
Ma nem kívántam ennél többet.
Ja és délelőtt egy jeges kávét.
3/17 anonim válasza:
Müzli szelet + alma.
Pár szelet Toast kenyér + vaj + sonka + paprika.
Tejszínes-paradicsomos tészta.
Pár darab szilva.
4/17 anonim válasza:
hideg gyümölcslevest és grillkolbászt, paradicsommal meg rozskenyérrel.
5/17 anonim válasza:
Zöldséges gombaleves, sajtos tészta
6/17 anonim válasza:
Reggelire banán.
Vacsorára fokhagymás csirke nyers zöldségekkel és zsemlével.
7/17 anonim válasza:
Burgerkirályos beülős kupont. Egész nap melóztam, erre futotta.
9/17 anonim válasza:
Reggelire melegszenyát (a toast kenyér) zöldségek + kv
Tízóraira csak egy fekete teát
Ebédre bacon-kolbász raclette, főtt krumpli meg jalapeno
Uzsonnára magvakat + merci kókuszos kiadásból egy db-ot
Vacsorára darált hússal töltött gombafejeket, maradék krumplit ebédről és bébispenótot (nyersen salinak).
Még majd eszek valamit, mert kezdek éhes lenni.
10/17 anonim válasza:
Dinnyét frisset zamatosat , aztán albán péknél vettem 6 db Nérót ami egy puffancs zselés jellegtelen fosi , meg 1 db csípőskolbaszos pizzat. Ezt lucullus parival toltam volna , de az szalámis volt fullra bhaszva erős pistaval teli maggal .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!