Egy zacskó chips egyszerre?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki egyszerre megeszik egy zacskó chipset, vagy egy zacskó burgonyaszirmot? Melyik fajta a kedvencetek?2023. aug. 22. 20:00
11/17 anonim válasza:
Hát bocsi de ezek a nagykiszerelésűek is ami 70 g... Azt ki nem?
12/17 anonim válasza:
Régebben volt sparos hagymás pufi, 100 ft volt és imádtam!
Aztán felment az ára rendesen, aztán mégtovább, most már nem is nézem mennyi!
Egyszerre kb a felét ettem meg.
13/17 anonim válasza:
Szerintem a SPAR TORTILLA CHIPS SAJTOS KUKORICA SNACK 200 G nagyon jó egy kis paradicsomos - (jó)csípős szósszal.
Igazából minden ízesítésű csípsz jó csak olyat kell előtte enni/inni, hogy ne legyen kellemetlen a csípsz íze.
Csípsz azért rendesen szét tudja barmolni az ember szájüregét ha sokat eszik belőle.
14/17 anonim válasza:
Simán, akár közvetlenül étkezés után is befér a legnagyobb zacskó is. Mondjuk 100+ kg vagyok, egy 50 kg-os embernek nyilván nem menne.
A kedvenc a paprikás Lays, de jó a paprikás Chio is vagy a Csiki fokhagymás.
15/17 anonim válasza:
Utolsó, 50 kg-os ebernek is bemegy.
16/17 anonim válasza:
Kissebb zacskóval leszalad némi mogyoróval.
17/17 anonim válasza:
Igen, a 🥜 a másik nagy kedvenc a chips-el együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!