Miért lett íztelenna zöldbab levesem?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 19:21
11/14 anonim válasza:
Pont azt csináltam ma. Én mindig pirítok alá egy kevés hagymát, pont a zöldbab jellegtelen íze miatt. A végén egy nagyon vékony rántást teszek bele, az is ízesíti. Finom lesz így, próbáld ki!:)
12/14 anonim válasza:
Én csinálok egy pörköltalapot, amiben jól elfőzöm a hagymát, majd ebbe teszek felkarikázott sárga és fehérrépát, 1 babérlevelet és a zöldbabot. Felengedem vízzel, sózom. Amikor készre főtt, akkor szaggatok bele tojásgaluskát, behabarom tejfölösen és csak ekkor teszek bele - hogy ne főjön ki az íze - jó minőségű füstölt kolbász karikákat.
Nálunk mindenki imádja, holott azelőtt, míg anyám főzött ránk, a zöldbabos ételeket senki nem szerette.
14/14 Kései Sirató válasza:
Túl kevés sót és /vagy vegetát tettél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!