Milyen külföldi ételeket kóstoltatok? És hogy ízlett?
Figyelt kérdés
#külföldi #ételkóstolás
2023. aug. 4. 21:25
11/14 anonim válasza:
#6 nem igaz hogy a rizs csak köretnek jó. tejberizs desszert. vagy bizonyos leveseknél levesbetétként is rakott dolgokban is összetevő. rizsfelfújt szintén desszert. húsgombócnál hozzávaló stb.
12/14 anonim válasza:
Szia. En Parizsban ettem csigat, a hazaban volt megfozve, ilyen fokhagymas pestos szosszal nyakonontve. Nekem nagyon izlett, kifejezetten kellemes csalodas volt.
13/14 anonim válasza:
11. Mint te is idézed, nem azt írtam, hogy csak köretként létezik, hanem csak köretnek jó. Ez egy szubjektív megítélés.
Ha én azt mondom nem jó (nekem), akkor értelmetlen bizonygatni, hogy létezik más formában is, és más usernek jó.
14/14 anonim válasza:
A mogyoróvajjal főzni is sok konyha szokott, de magában (mint a legtöbb zsiradék) elég tömény.
Nem véletlen kerül a zsíroa kenyérre is lila hagyma, vagy mellé valami zöldség, hogy adjon mellé friss ízeket és nedvességet.
De egyébként főznek is vele, és pl egy pad thai vagy egy vietnámi nyári tekercs esetén is van mellé valami friss zöldségféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!