2/13 anonim válasza:
habcsok,de hogy hogy csinaltak ne kerdezd?amugy meg egy rozsaszin kigyonak tünik!
4/13 anonim válasza:
Nem értem,hogy miért karton dobozba nyomatják,félkész massza.
5/13 anonim válasza:
az a habcukor, amit a karácsonyfára árulnak.nem?
7/13 anonim válasza:
Szerintem pillecukor, ezt darabolják aztán zacskóba, illetve szokták torták díszítésére, bevonására is használni.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem nyert. Ez hús emberek. Amikor leszedik a csontokról a húst, addig tisztogatják amíg semmi se marad rajta... ez a nyesedék. Aztán persze fertőtlenítik, színezik és ízesítik.
Ilyen a trutyiból készül az összes csirke és halfalatka, fasírt, virsli, felvágott stb.
2010. okt. 14. 18:50
9/13 anonim válasza:
Wow. Én is annak a pillecukornak, v minek gondoltam.
10/13 anonim válasza:
undorító.
soha többet nem eszek ilyesmiket.
hánynom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!