Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fügét lehet inni tejjel?

Fügét lehet inni tejjel?

Figyelt kérdés

Van itthon banán meg füge, de csinálnék belőle smoothiet, viszont nem tudom a füge tejjel mennyire veszélyes kombináció, ha értitek. Próbáltam rákeresni, de semmit nem találtam.

Ha van itt valaki, aki kipróbálta vagy hallott róla, és a wc-n kötött ki, kérem az most szóljon.

2023. júl. 25. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ittam már, semmi bajom se volt tőle. Szerintem nyugodtan igyad.
2023. júl. 25. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne bármi veszélyes kombó? Ha nem bírod a fügét, úgyis megy tőle a hasad, tök mindegy, mivel iszod.
2023. júl. 25. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
Sok ész nem kell hozzá , tej zsiros fehérje a füge víz és rost ...
2023. júl. 25. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem annyira nem célszerű
2023. júl. 25. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Könnyen lehet hasmenés de mennyiségfüggő is
2023. júl. 25. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
A szekrekedos embereknek a szilva is rendben tejjel, de igenis sokan toleraljak, de tejjel mar nem. Joghurttal biztos, hogy sima ugy, tejjel csak az igya, akinek nem megy konnyen a vecezes.
2023. júl. 25. 15:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem a barack tejjel egyszer nem sikerült ezért kérdezem. Csak én azt hittem gyümölcs válogatja, de úgy tűnik én vagyok a puhány, akkor inkább megeszem önmagában reggel.
2023. júl. 25. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyénfüggő, valaki bírja, valaki nem. Nekem semmi ilyen jellegű ételkombináció nem okoz problémát. Másnak meg okoz. Szóval magadból indulj ki.
2023. júl. 26. 01:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz.
2023. júl. 26. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!