11/25 anonim válasza:
Ajánlom másnak is a Spar os Diavolo pizzát, nem drága.
12/25 anonim válasza:
Kb. 20 éve létezett Debrecenben a City Burger. Olyan bajnok pizzákat nehéz máshol enni.
13/25 anonim válasza:
Sajnos, a feltéttel mindenhol spórolnak.
14/25 anonim válasza:
Hagymás-baconos csípős alapon.
17/25 anonim válasza:
Hawaii a kedvenc. De szeretem a 4 sajtost is, főleg ha van rajta extra zöldség feltét. Meg általában amiken sok zöldség van, esetleg még főtt tojás is.
18/25 anonim válasza:
Napoletana, tenger gyümölcsei >>> Olaszországban.
19/25 anonim válasza:
nem vagyok vega, de mindig a helyi Négy évszakot kérem ha nagyritkán sor kerül rá: paradicsomos alap, vöröshagyma, paprika, kukorica, gomba, olajbogyó, trappista sajt
annyi a baj hogy 2000ftot még ki is adnék érte, de 3700at túl soknak érzek már
20/25 anonim válasza:
Egy időben az ilyen húsimádó, ami minden féle jóval tele volt rakva.
Bolognai is finom, kicsit érdekes pizzán, de jó.
Kb. az összeset megeszem.
Amúgy azt tapasztaltam, hogy az idő haladtával amúgy az egyre egyszerűbbeket fogyasztom szívesebben, ez lehet azért is fakad, hogy utána kevésbé terheli meg a gyomrom. Az öregséggel ez is már egy szempont. haha.
Amit írt a 2-es, Margherita egyszerű. Régen nem is éreztem létjogosultságát, hogy ez pizza legyen, de valóban finom és a gyomrot is kíméli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!