Melyik a kedvenc RISTORANTE PIZZÁD?
Figyelt kérdés
Prosciutto (sonkás)
Funghi (gombás)
Quattro Formaggi (négysajtos)
Mozzarella
Hawaii (főttsonkával és ananász darabokkal)
Speciale (sonkával, gombával és szalámival)
Salame (szalámis)
Pollo (csirkehúsos)
Capricciosa (sonkás-gombás)
Piccante (magyaros ízvilág)
2010. febr. 6. 19:53
1/16 anonim válasza:
Speciale és a Funghi :)
imádom nagyon finom ahhoz képpest ,hogy mirelit(:
2/16 anonim válasza:
és a Capricciosa ezt kifelejtettem(:
3/16 anonim válasza:
Hát akkor ti még nem ettetek FINOM pizzát..
4/16 anonim válasza:
hát én ettem finom pizzát,tavaly Olaszországban amúgy persze össze se hasonlítható a Jesolo-i pizzával amit kint ettem,de nekem ez megfelel mert nem mindig fogok pizzát rendelgetni(:
amúgy első vagyok
5/16 anonim válasza:
Nálunk a mirelit pizza nem kerül sokkal kevesebbe mint a pizzériás pizza, de amit pizzériában csinálnak sokkal finomabb, ezért inkáb rendelünk :D
6/16 anonim válasza:
Mindenből az eredeti a legjobb.. :) Én Bibione-ban ettem 1 hét alatt minden este pizzát/lasagne-t :))
7/16 anonim válasza:
Nem tudok választani,mert mindegyiket imádom,és pizzából kizárólag ristorantét eszek.Annyira elégedett vagyok vele,hogy még én magam sem csinálok itthon,pizzériába meg főleg nem megyek.Számtalan pizzafélét kipróbáltam,ez az egy aratott óriási fölénnyel mindent :) nekem ez a FINOM...
9/16 anonim válasza:
mozarella
még csak azt ettem, azért tudom :D XD
10/16 anonim válasza:
ja meg, szalámisat, sonkásat és gombásat ettem még, abból a gombás a favorite
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!